ROC Nijmegen
Direct naar:

het-fitcentrum-logo

Een Leven Lang Fit Met ProFitt

ProFitt is dé praktijk voor professionele en gespecialiseerde begeleiding op het gebied van (sport)voeding, dieetadvies en Lifestyle coaching en is sinds november 2013 gevestigd in ROC Nijmegen.

Even voorstellen: ProFitt (sport)diëtist Jolien Slegers

Ik ben Jolien Slegers, (sport)diëtist en lifestylecoach bij ProFitt. Iedere maandagochtend heb ik van 08.30 – 12.30 spreekuur in het ROC, in de ruimte van de Fysioo. Met veel enthousiasme zie ik de samenwerking met De Fysioo, Het Fitcentrum en andere bedrijven in het ROC tegemoet.

jolien-slegers

Als gediplomeerd (sport)diëtist begeleid ik topsporters en recreatiesporters bij het optimaliseren van prestaties. Dit kan zijn in de aanloop naar evenementen als marathons of wedstrijden. Ook geef ik advies of uitleg bij lastige vragen over sportvoeding. Verder kan ik je als diëtist helpen bewuster en gezonder te eten en te leven. Wil je afvallen en daarna op gewicht blijven? Wil je weten of je gezond eet en alle voedingsstoffen binnenkrijgt? Of wil je misschien juist wel aankomen? Voor al deze mogelijkheden kun je bij mij terecht.

Loop je met vragen over voeding of wil je graag weten of je een gezond gewicht hebt?

Tijdens het inloopspreekuur ben je van harte welkom met al je vragen over voeding! Ook kun je dan een persoonlijke lichaamsanalyse krijgen, waarbij je gewicht, BMI, vetpercentage en middelomtrek wordt gemeten.

Wil je graag een afspraak maken, maar liever niet alleen?
Geen probleem! Met het ProFitt Vriendinnenconsult kun je samen met een vriend of vriendin werken aan jullie persoonlijke doelstelling.

Dieetadvisering wordt voor drie uur vergoed vanuit de basisverzekering. Houd hierbij wel rekening met het eigen risico. Kijk voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek op: www.profitt.nl of bel: 06-42400955.

Lid worden?

Je bent al lid vanaf €80 per jaar!

Word nu lid!