ROC Nijmegen
Direct naar:

het-fitcentrum-logo

Personal Training

Goed zo! Je hebt zojuist een eerste stap gezet voor het behalen van je doelstelling. Bij Het Fitcentrum zijn we ervan overtuigd dat personal training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam. Een personal trainer die je kent, die je begeleidt op het gebied van training, voeding en leefstijl, die je motiveert én die er samen met jou aan werkt om je doelstellingen te behalen.

Wij helpen je graag verder met een doelgerichte trainingsopbouw. Wij zijn ervan overtuigd dat het menselijk lichaam is gemaakt om vrij te bewegen. Wij zorgen voor een veilige, effectieve, functionele, leuke en uitdagende training waarbij je snel resultaat zult behalen.

Onze kennis, ervaring en trainingsaanpak in combinatie met jouw doorzettingsvermogen zullen leiden tot resultaten waar je versteld van zult staan.

Écht resultaatgericht te werk gaan?

Je leefstijl verbeteren?

Schrijf je dan snel in en begin nog deze week!

  • Boy Willems
  • Ezimar Amukwaman
  • Xander Siwalette

GRIP Personal Training

Wilt u extra hulp bij het bereiken van uw sportieve doelstellingen? Wilt u misschien afvallen maar lukt het u niet om u te houden aan een vast sportprogramma? Of u wilt meer sporten om weer beter in uw vel te zitten maar u kunt het niet opbrengen om elke keer te gaan sporten? Dan is het GRIP Personal Training iets voor u!

Hoe werkt het?

Je kunt twee keer per week onder begeleiding van een persoonlijke coach (maximaal 2 deelnemers per uur) trainen. Samen met deze coach gaat u uw doel bereiken! U mag natuurlijk nog steeds vaker komen trainen, maar deze coach begeleidt u in ieder geval twee keer 60 minuten per week.

Personal Coach

Uw coach is altijd een student van onze niveau 4-opleiding Sport en Bewegen. Samen met u bekijkt de coach naar uw mogelijkheden en bespreekt uw wensen en verwachtingen. Uw coach wil u graag helpen bij het bereiken van uw (sportieve) doelstellingen! 

Kosten

De kosten hiervoor bedragen, naast het abonnement, slechts: €22,50 per maand!

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Lid worden?

Je bent al lid vanaf €80 per jaar!

Word nu lid!