ROC Nijmegen
Direct naar:

het-fitcentrum-logo

Groeplessen

Tijdens groepslessen sport je samen met anderen, dat stimuleert en motiveert! Onder begeleiding van een instructeur kun je diverse groepslessen volgen bij Het Fitcentrum. Van dansen tot fietsen voor ieder wat wils bij Het Fitcentrum!

Kickboksen is een populaire vechtsport die ontstaan is in Thailand en de USA. Bij kickboksen mogen, naast bokstechnieken, ook traptechnieken gemaakt worden. Het beoefenen van kickboksen is onder andere goed voor je algehele conditie, spieropbouw, coördinatie, lenigheid en zelfvertrouwen.

Poweryoga is een sport waar je door inspanning jezelf tot rust laat komen. Bij yoga bewegen we op het ritme van de ademhaling en wordt er een aaneenschakeling van actieve houdingen toegepast, waarin de vinyasa (flow) essentieel is.

Bij yoga komen diverse grondmotorische basisvaardigheden zoals kracht, lenigheid, balans aan bod. Er ontstaat een beter evenwicht tussen lichaam en geest.

Spinning is een 60 minuten durende indoor les gebaseerd op outdoor fietsen. Je fietst, op een speciale stationaire spinningfiets. De intensiteit van de workout wordt bepaald door de weerstandsknop op de fiets en de pedaalsnelheid. Door met veel weerstand staand te fietsen wordt het fietsen over heuvels en bergen nagebootst. Daarnaast zijn sprints, tijdritten en intervaltrainingen ook onderdeel van de spinninglessen.

Spinning heeft een positief effect op hart, longen en beenspieren. De muziek en de spinninginstructeur slepen je door deze intensieve workout.

zumba

Zumba is een aerobicsprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansen, zoals samba, cumbia en natuurlijk salsa. Zumba betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben". Dat is waar het bij Zumba om gaat. Lekker met je heupen swingen op vrolijke muziek en lol maken. Ondertussen krijg je een stevige work-out. Met Zumba train je namelijk je hele lichaam en worden spieren verstevigd. De danspasjes zijn niet moeilijk, iedereen kan meedoen!

Bodypump is een vorm van aerobics waarbij je op muziek je spieren traint met gewichten. Deze work-out zorgt voor een betere conditie, een versterking van je spieren en helpt je vet te verbranden. De nadruk ligt op krachttraining. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van een step, een halter en een serie gewichten. Je begint met lichte gewichten en na een aantal lessen weet je welk gewicht bij je past.

Lid worden?

Je bent al lid vanaf €80 per jaar!

Word nu lid!