ROC Nijmegen
Direct naar:

het-fitcentrum-logo

Fitness

Het Fitcentrum beschikt over de nieuwste apparatuur van Technogym. Al onze apparaten zijn voorzien van de Welness Cloud. In de Welness Cloud word je persoonlijke trainingsschema opgeslagen. We hebben basisoefeningen en cardioapparaten. Daarnaast hebben we ook allerlei losse attributen die je training nog uitdagender en afwisselender kunnen maken. Met onze apparatuur kunnen we je verschillende trainingen bieden, bijvoorbeeld Kracht Fitness, Cardio Fitness of Circuit Fitness.

plaza-sport_circuit_fitness

Circuit fitness kan iedereen. Het is voor iedereen een uitdaging, of je nu net begint met fitness of al jaren ervaring hebt. Bij Het Fitcentrum geven we de circuittraining in groepsverband. Binnen 30 minuten prikkelen we het gehele lichaam met uitdagende oefeningen.

Dankzij de nieuwste Technogym-apparatuur bieden wij veel variatie. Zo maken wij gebruik van losse gewichten, evenwichtsoefeningen, balansballen, grondoefeningen, step en de Kinesiswand.

Cardio Fitness is voor jong en oud, beginnend of gevorderd. Het doel van cardiotraining is het verbeteren van je hart en longfunctie (cardiorespiratoire systeem). Wanneer deze twee organen goed samenwerken leidt dit tot een betere conditie.

plaza-sport_kracht_fitnessFitness is het trainen van specifieke spieren of spiergroepen op apparaten in de sportschool. Het Fitcentrum beschikt over zeer moderne krachtapparatuur van het merk Technogym. Het Fitcentrum heeft naast de basisapparaten ook een Kinesis wand en losse gewichten. Om de training nog uitdagender te maken kun je gebruik maken van diverse attributen zoals balansballen, steps, matjes en Bosuballen.

Lid worden?

Je bent al lid vanaf €80 per jaar!

Word nu lid!