ROC Nijmegen
Direct naar:

het-fitcentrum-logo

Nieuws

Yes, wij mogen vanaf 1 juli weer binnen trainen (onder voorbehoud dat het OMT op 24 juni anders adviseert richting de hele fitness branche). Hier gaan wij op dit moment niet vanuit, dus onze voorbereidingen zijn in volle gang!

Mocht er toch een ander advies komen, volgt er nog een nieuwsbericht.

Vanaf woensdag 1 juli trainen we weer binnen. Wanner het gebouw eerder sluit, zal de training toch buiten zijn. Als het ROC gebouw dus gesloten is dan loop je naar de parkeerplaats aan de achterkant en vind je ons bij de blauwe container.

Zomerrooster vanaf maandag 6 juli 2020 t/m vrijdag 21 augustus

Het Fitcentrum is alle weken geopend is conform onderstaande rooster! Wij gaan dus geen 3 weken dicht!

  • Maandag  8.30 – 17.00 uur
  • Dinsdag 8.30 – 13.00 uur
  • Woensdag  8.30 – 13.00 uur
  • Donderdag 8.30 – 13.00 uur
  • Vrijdag 8.30 – 17.00 uur

Gedurende deze weken kan jij middels onze app registreren in een tijdsblok en een plekje reserveren. Mocht je nog geen account hebben, stuur ons dan een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij helpen jou dan graag aan een account. Alle tijdsblokken en groepstrainingen t.a.v. binnen sporten kan je terug vinden in onze app vanaf 28 juni.

Vindt jij een app niet prettig werken, ook dan kan je bij ons komen sporten. Vanaf 1 juli kan je ons weer telefonisch bereiken of kom aan de balie om samen met ons jouw sport uren in te plannen.

YouTube kanaal

De komende weken plaatsen wij elke week nog nieuwe trainingen op ons YouTube kanaal. Wil jij dus voorlopig liever thuis blijven trainen, laat je dan door ons inspireren met leuke trainingen.

  • Er ook 30 nieuwe yoga matjes zijn besteld. Deze bieden meer comfort, omdat deze matjes extra dik zijn uitgevoerd.
  • Helaas zijn er een hoop kluisjes in storing en andere kapot. Begin 2020 wordt een deel van de kluisjes vernieuwd en andere krijgen een grote onderhoudsbeurt. Tot deze tijd hebben we extra kasten in het Fitcentrum gezet, hier kan je (naast de al aanwezige kluisjes) ook je spullen plaatsen.
  • Het Fitcentrum heeft bijna een nieuwe partner m.b.t ledenadministratie. Onze route is geëindigd bij Sportivity. Zij voldoen aan de hoogste veiligheidseisen vanuit de AVG, hier hechten wij veel waarde aan om jouw gegevens zo goed mogelijk te waarborgen. Het kan dus zijn dat we binnenkort vragen om jou pasje opnieuw te scannen, zodat we een nieuw account kunnen aanmaken. Tot die tijd gaan we verder hoe we op dit moment de toegangscontrole beheren.
  • Het nieuwe jaar goed beginnen? Plan een meting om te kijken hoe je ervoor staat en welke doelen je dit jaar samen met ons kan opstellen en behalen.

Dinsdag 9 april organiseert het Fitcentrum een Zumba marathon voor het goede doel "Spieren voor spieren". Iedereen kan meedoen! We starten om 19.00 uur en eindigen 21.00 uur.

Wie wilt 2019 nou niet SAMEN sportief beginnen? Daarom heeft het Fitcentrum een mooie actie bedacht, waar iedereen iets aan heeft! Of je nou lid bent OF lid wordt.

Lid worden?

Je bent al lid vanaf €80 per jaar!

Word nu lid!