ROC Nijmegen
Direct naar:

het-fitcentrum-logo

Nieuws

Na de grote ingreep begin dit jaar, opnieuw een transformatie bij het Fitcentrum.

  • Er ook 30 nieuwe yoga matjes zijn besteld. Deze bieden meer comfort, omdat deze matjes extra dik zijn uitgevoerd.
  • Helaas zijn er een hoop kluisjes in storing en andere kapot. Begin 2020 wordt een deel van de kluisjes vernieuwd en andere krijgen een grote onderhoudsbeurt. Tot deze tijd hebben we extra kasten in het Fitcentrum gezet, hier kan je (naast de al aanwezige kluisjes) ook je spullen plaatsen.
  • Het Fitcentrum heeft bijna een nieuwe partner m.b.t ledenadministratie. Onze route is geëindigd bij Sportivity. Zij voldoen aan de hoogste veiligheidseisen vanuit de AVG, hier hechten wij veel waarde aan om jouw gegevens zo goed mogelijk te waarborgen. Het kan dus zijn dat we binnenkort vragen om jou pasje opnieuw te scannen, zodat we een nieuw account kunnen aanmaken. Tot die tijd gaan we verder hoe we op dit moment de toegangscontrole beheren.
  • Het nieuwe jaar goed beginnen? Plan een meting om te kijken hoe je ervoor staat en welke doelen je dit jaar samen met ons kan opstellen en behalen.

Dinsdag 9 april organiseert het Fitcentrum een Zumba marathon voor het goede doel "Spieren voor spieren". Iedereen kan meedoen! We starten om 19.00 uur en eindigen 21.00 uur.

Wie wilt 2019 nou niet SAMEN sportief beginnen? Daarom heeft het Fitcentrum een mooie actie bedacht, waar iedereen iets aan heeft! Of je nou lid bent OF lid wordt.

Lid worden?

Je bent al lid vanaf €80 per jaar!

Word nu lid!