ROC Nijmegen
Direct naar:

het-fitcentrum-logo

Yes! Wij mogen jou weer bij het Fitcentrum gaan helpen om (nog) meer te bewegen. Vanaf maandag 25 mei kan jij weer bij ons buiten komen sporten.

Dit willen wij voor iedereen veilig en verantwoord aanbieden:

  1. Wanneer het slecht weer is gaan de lessen niet door!
  2. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van de algemene corona regels. Is het advies op basis van deze regels om niet naar buiten te gaan? Kom dan ook niet sporten!
  3. Het is alleen mogelijk om te komen trainen als je hebt gereserveerd voor de training. Deze kan je vinden in de app van Technogym, mywellness. Als je hier vragen over hebt, of als je een account wil krijgen, dan neem je via de e-mail contact op met Boy (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Xander (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Ezimar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je moet via ons een account aanvragen, anders kan je niet gekoppeld worden aan Het Fitcentrum.
  4. Tijdens de middagtrainingen is het mogelijk om met de auto te komen. Toch willen we vragen om wanneer mogelijk met de fiets of lopend te komen. Tijdens de avond trainingen is het ROC Nijmegen vaak gesloten en kan je de auto niet kwijt op de parkeerplaats van ROC Nijmegen.
  5. Iedereen moet in sportkleding naar de trainingen te komen, de kleedkamers zijn niet in gebruik.
  6. Sanitaire voorzieningen kunnen niet worden gebruikt.
  7. Het is verplicht om jouw eigen handdoek en bidon (met voldoende inhoud) mee te nemen.
  8. Wij vragen jou om de adviezen van onze instructeurs op te volgen. Er is een protocol beschreven om voldoende afstand te waarborgen. Onze instructeurs zijn hiervan op de hoogte.
  9. Na de training hebben wij tijd ingepland om de locatie te verlaten, zonder dat je elkaar hoeft te kruisen. We vragen daarom de locatie netjes te verlaten en niet aan “groepsvorming”.

Voor het sportschema, de lessen en een handleiding voor Technogym kun je deze bijlage downloaden.

Lid worden?

Je bent al lid vanaf €80 per jaar!

Word nu lid!